Ученикът е сменил повече от 10 училища в Пловдив, с

...
Ученикът е сменил повече от 10 училища в Пловдив, с
Коментари Харесай

Бг Реалност: Ученик Нападна С Бухалка Учителка В Училище Паисий Хилендарски! Шок Видео!

Ученикът е сменил повече от 10 учебни заведения в Пловдив, с родителите му е разговаряно неведнъж.

От Министерството на образованието и науката излязоха с позиция по случая.

" Категорично осъждаме всяка демонстрация и форма на тормоз в учебната общественост, която включва учители, възпитаници и родители. Ние даже неведнъж сме апелирали родителите и учителите да работят дружно, с цел да може да се сътвори хармонично общество, в което децата да се научат на полезности ", обявиха от МОН.

От Регионалното ръководство на образованието в Пловдив са стартирали процедура по пренасяне на момчето както в ново учебно заведение, по този начин и в образователна форма, друга от дневната.

" Очевидно дневната форма на образование не работи за това дете и то се изморява. Докладът по преместването му е стартиран два дни преди да се разиграе обстановката, на която в този момент сме очевидци. Самият възпитаник е осъден с " изключване " преди месец, поради сходни прояви. Това не е случаен случай при него ", сподели пред Канал 3, Иванка Киркова, шефът на РУО-Пловдив.

" Редно е да кажем, че не можем да упрекваме единствено управлението, педагозите или учителите. Детето има някакъв тип поведенчески проблем, с който би трябвало да се работи в фамилията. Разбира се, че всички осъждаме тази демонстрация на експанзия, само че и като общество би трябвало да се стремим да помогнем за разрешаването на този проблем. С детето са работили не един път психолози и експерти. Той е изключван нееднократно и аз имам нелеката задача в този момент отново да намеря ново учебно заведение за него ", сподели тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР