Учението ще започне в 20 ч. Униформените ще разиграят евакуация

...
Учението ще започне в 20 ч. Униформените ще разиграят евакуация
Коментари Харесай

Мащабно учение блокира района около НДК

Учението ще стартира в 20 ч . Униформените ще разиграят евакуация при възможен пожар, като част от подготовката им за идното европредседателство на страната ни.

Столичната полиция се извиняват авансово за възможното породено стеснение на жителите и гостите на София.

Националният замък на културата е главната локация за осъществяване на формалните срещи по отношение на председателството на България на Съвета на Европейски Съюз.

300 събития в календара на българското председателство >>

Миналия месец членове на комисиите по европейските въпроси към парламентите на страните членки на Европейския съюз дадоха висока оценка на готовността на НДК за посрещане на Председателството. Те подчертаха, че залите превъзхождат много от тези в другите страни членки.

Последното сходно огромно обучение в региона на НДК беше извършено през март 2016 година Тогава то имитираше обстановка на вероятно терористично нахлуване и регионът отново бе отцепен.

Час и половина преди днешното обучение е плануван следващият митинг на природозащитници против утвърждения от държавното управление обновен проект за развиване на парк "Пирин ". Протестиращите се събират при статуята на Алеко Константинов на пешеходната част на бул. "Витоша " за протестно шествие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР