Ученичка от Математическата гимназия във Варна създаде електронно приложение, което

...
Ученичка от Математическата гимназия във Варна създаде електронно приложение, което
Коментари Харесай

Ученичка от Варна създаде приложение в помощ на учители и ученици

Ученичка от Математическата гимназия във Варна сътвори електронно приложение, което демонстрира разпределението на класните стаи по образователни часове. Тя го показа и в Брюксел в Европейската седмица на програмирането.

Варана, Левски

Дигиталната система в Математическата гимназия предлага информация за проби, класни работи, наставнически срещи.
Павлин Петков - шеф на МГ " Д-р Петър Берон ", Варна: Ползите са явни, от една страна, се облекчи и работата на учителите, въпреки че изискваше известна поетапност, с цел да стартират 100% учителите прецизно да съблюдават периодите за въвеждане.
Приложението на Камелия прибавя още една опция.
Камелия Иванова - ученичка в МГ " Д-р Петър Берон ", Варна: Приложението има за цел да вкара цялата образователна стратегия в телефоните на учениците, надлежно по този метод те могат елементарно да се ориентират в учебно заведение, да намират хората, които търсят.
Учениците също са удовлетворени

Полина Бодурова - ученичка в МГ " Д-р Петър Берон ", Варна: Когато си отвън учебно заведение, заради някакъв ангажимент или болест, ти отново можеш да схванеш каква ти е оценката от контролно, или някой преподавател не знае, че ти си болен и си извинен и това е значителен плюс.
Асен Доценски - възпитаник в МГ " Д-р Петър Берон ", Варна: Можем да забележим кой има най-голям триумф и това стимулира хората да вървят все по-нагоре и нагоре, да вървят в тази ранглиста.
Дигитализацията пести време и на родителите.
Светлана Петкова - родител: Практично, елементарно за приложимост, в действително време получаваме всяко едно сведение за учениците, било то позитивно или негативно.
Хакерски офанзиви против системата няма. Може би тъй като математиците избират шестиците им да са същински.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР