Ученичка, която е разхождала кучетата си в столичния квартал Люлин,

...
Ученичка, която е разхождала кучетата си в столичния квартал Люлин,
Коментари Харесай

Ученичка, собственичка на кучета: Мъж ме псува и гони от тротоара

Ученичка, която е разхождала кучетата си в столичния квартал " Люлин ", е била изгонена от мъж от тротоара. За това алармира самата тя. По думите й той е декларирал, че животните ще захапят децата му.

" До господина и госпожата които ми направиха забележка да не минавам до тях с кучетата ми, че щели да ухапят децата им, след което отвърнах с думите: Тротоарът не е единствено ваш аз съм решила да мина тъй като не са неприятни кучета. Та те даже не им обърнаха внимание, нито децата им имаха каквато и да е реакция от минаването ми, след което мъжа сподели да " бегам натам, че съм била доста невъзпитана ". Аз споделих: " Моля, а вие какви сте? ".  Мъжът отговори " бегай да не ти счупа зъбите ". Аз се вбесих от това изречение и започнах да приказвам мощно казвайки - " Как по този начин ще приказваш на малолетно момиче, по този начин ти какъв образец даваш на децата си ". Отговорът беше ругатня (еб* си майката). Браво, господине, че вашите деца виждат такова държание към младо момиче, което очевидно е много по-културно от вас, само че не мълчи на хора, дето се мислят за освен това - няма да се стига до полиция тъй като законите тук не се зачитат - да береш позор е по-лошо. ", споделя за случая Гери С.

От обявата излиза наяве, че кучетата са били голдън ретрийвър и лабрадор. Те не са били с намордник, само че на пай мотив, прецизира Гери.

Някои поданици на квартала отчасти поддържаха бащата.

" Ако аз съм с фамилията ми и видя куче без намордник, е обикновено да направя забележка... ", написа Илия Б.

" Не преценявайте а, спазвайте разпоредбите, каква щеше да е преценката Ви в случай че, децата бяха тръгвали да галят кучето Ви а, то се уплаши и захапе?! ", прибавя А. Филипов.

Други застанаха на страната на младото момиче.

" Много елементарен народ! Чета ви злобните мнения и не мога да допускам. Кучето е очевидно на мотив от това, което се вижда и никой няма право да гони някой от публичен път и да псува дете. Като се тормози толкоз господина да заобиколи а не да подрежда и заплашва детето. В шок съм ", счита Албена А.

" Друг е казуса и не желаете да вникнете в това което е написала. Докога ще поносим експанзия и назадничавост от всевъзможни човеци и при всевъзможни обстановки, толкоз ли е комплицирано да обясниш на индивида или в тази ситуация на момичето, че се тормозят за децата си и да и кажат това което мислят с вежлив звук а не с експанзия не мисля, че в случай че беше някой здрав мъж с куче минаващ по тротоара този субект ще го псува на майка и ще му каже, че ще му счупи зъбите. Агресията толкоз е превзела мозъка на хората, че вместо тая сила да я вложат в нещо положително и смисленно те желаят да превъзхождат с нишите си мозъци другите. ", показва Радостин Стоянов.

Някои подчертаваха и върху бирата, която пие бащата, само че други показаха, че това е най-малкият проблем в тази ситуация.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР