Ученически турнир по баскетбол, волейбол и футбол за Купата на

...
Ученически турнир по баскетбол, волейбол и футбол за Купата на
Коментари Харесай

Продължава разнообразната програма в Сливен, посветена на празника на града - Димитровден

Ученически шампионат по баскетбол, волейбол и футбол за „ Купата на кмета “ се организира през днешния ден в Сливен. Участниците в другите типове спорт от шампионата играят в зала „ Васил Левски “, ОУ „ Елисавета Багряна “ и стадиона на комплекс „ Ника “. Проявите за деня не престават с награждаване на участниците в обичайния училищен конкурс за рисунка „ Аз и моят град “. То ще се състои в къща „ Миркович “ от 11 ч. Празничният концерт, отдаден на 125 години от основаването на НЧ „ Христо Ботев – 1897 “, ще стартира в 18 ч. в зала „ Зора “. Концерт-спектакълът на Ансамбъл „ ПИРИН “, озаглавен „ Между девет планини “ ще се организира в залата на Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ от 19 ч.

Международният планински маратон „ Хайдушки пътеки “ събира феновете на спорта на следващия ден, 22 октомври, в Природен парк „ Сините камъни “. В същия ден, в зала „ Васил левски “, от 10 ч., ще бъде даден стартът на Националната купа по спортни танци „ Туида “.
На 23 октомври, Градът под сините камъни ще бъде хазаин на Държавното персонално отборно състезание по спортни танци и „ Купа Сливен “. Мястото е зала „ Васил Левски “.

Проявите за празника на Сливен не престават и през идната седмица.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР