Учени се опитват да отворят портал към паралелна Вселена …Учените

...
Учени се опитват да отворят портал към паралелна Вселена …Учените
Коментари Харесай

Учени се опитват да отворят портал към паралелна Вселена

Учени се пробват да отворят портал към паралелна Вселена …Учените от Националната лаборатория Оук Ридж, Тенеси (Oak Ridge National Laboratory, ORNL), вършат всичко допустимо да отворят портал към паралелна Вселена (HiddenTruth.site).С този Проект те се надяват да открият свят, на практика еднакъв на нашия, където животът е огледален.

 r1 1 - Учени се пробват да отворят портал към паралелна Вселена (видео)
Лия Бросард, ученият, водещ този опит, споделя пред NBC, че проектът е много упорит, само че това изцяло ще промени визиите ни за света, в който живеем. Ако опитите се окажат сполучливи, частици ще се трансформират в облици „ на себе си “, позволявайки им да обхванат през непроницаема стена.

 r2 1 - Учени се пробват да отворят портал към паралелна Вселена (видео)
Това може да потвърди, че Вселената, която виждаме, е единствено половината от това, което е „ там “. Бросард признава, че чака пробата да мери нулата.Ако съществува огледален свят, той би имал свои лични закони на огледалната физика, както и своя лична история.
Четете още: Продукт ли сме на самосимулираща се Вселена?Независимо от това, няма да има различни версии на хората. Тази догадка поддържа това, че са вероятни огледални атоми, огледални скали, а може би даже огледални планети и звезди.

 r3 - Учени се пробват да отворят портал към паралелна Вселена (видео)
За повече информация гледайте видеото (с алтернатива за български субтитри).

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР