Учени съживяват древно растение на 32 000 години …Учените се

...
Учени съживяват древно растение на 32 000 години …Учените се
Коментари Харесай

Учени съживяват древно растение на 32 000 години

Учени съживяват антично растение на 32 000 години …Учените се пробват да дефинират допустимо ли е да се отглеждат семена, които са били на десетки хиляди години (HiddenTruth.site).
 Какво друго ще разкрие топящата се безконечна заледеност …?
Какво друго ще разкрие топящата се безконечна заледеност …?Откриването на антични семена, непокътнати в сибирската безконечна заледеност, може да бъде единствено по себе си доста изобретение. Но, какво ще стане, в случай че такива семена се „ съживят ” и им се даде опция да пораснат в растения?Невероятно е, че учените са съумели да създадат тъкмо това със семена, открити на 124 фута под повърхността, които датират от далечните 32 000 години до време, когато мамутите бродят по Земята.Семената принадлежат на цъфтящо растение, наречено silene stenophylla.И по този начин, по какъв начин тези семена са съумели да останат жизнеспособни толкоз дълго време? За в този момент – никой не знае … Но, учените работят, с цел да стигнат до „ дъното на мистерията ”, като картографират геномите на растенията.
Четете още: Открит е първият деен теч на метан в морското дъноСпоред растителния биотехнолог проф. Маргит Лаймър (Prof Margit Laimer) от Университета за естествени запаси и науките за живота (University of Natural Resources and Life Sciences) във Виена, топящата се сибирска безконечна заледеност може да съдържа спомагателни „ улики ”.Предвид измененията в околната среда, които ще се видят ясно през идващите години, намирането на метод да се даде опция на растенията да оцелеят в рискови условия може да бъде необикновено потребен прогрес.Проф. Лаймър декларира:„ Смятам, че човечеството би трябвало да бъде признателно за всяко познание, което сме способни да създадем, с цел да защитим нашите култури! “
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР