Учени са направили проучване, за да установят на каква възраст

...
Учени са направили проучване, за да установят на каква възраст
Коментари Харесай

Установиха на каква възраст жените искат най-много секс

Учени са създали изследване, с цел да открият на каква възраст дамите имат най-голяма нужда, потребност и предпочитание да вършат секс. Заключението им е извънредно ненадейно.
Според експертите повода се крие в спецификата на репродуктивните органи, чиито функционалности в тази възраст се приготвят за напълно друг интервал.
Експертите разкриват и какви са женските полови апетити през другите интервали от живота си.
Най-палави за милувки в леглото са дамите към 47-годишна възраст. За да се контролират хормоните им, те имат потребност да вършат повече секс. Учените считат, че на тази възраст по-честата интимна интензивност има позитивен резултат върху физическото и прочувствено здраве на представителките на нежния пол.
В по-ранно възраст потребността от секс се демонстрира по друг метод. Стереотипът, че дамите под 25 години са най-страстни, се изяснява с обстоятелството, че в младостта си представителките на нежния пол нямат толкоз задръжки в държанието си към мъжете в леглото си.
Истинската половост на дамите се разкрива едвам след 27-годишна възраст. По това време те се нуждаят от благонадежден, сериозен и умел сътрудник.
След 30 години дамите стартират да мислят за дете, само че към момента имат потребност от мъжко внимание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР