Учебната година на студентите почти започна, а ние сме им

...
Учебната година на студентите почти започна, а ние сме им
Коментари Харесай

10 неща, които да НЕ правиш в Студентски град

Учебната година на студентите съвсем стартира, а ние сме им правилни другарчета и им даваме наложителен лист какво да НЕ вършат в Студентски град, в случай че желаят да оцелеят най-малко до идващия учебен срок. Четете деликатно и спазвайте прецизно – животоспасяващо е!

Полят изпит – взет изпит, но не

Домашната ракия на съквартирантите ти, единствено по едно за малко в понеделник вечер и леко празненство в сряда заран не са оферта. Ако искаш да изкласиш – първо изпита, след това пиенето.

Виж още: Пет метода да скъсаш с нея, с цел да може всичко да е точно 

Дюнерите са ти другар единствено за малко

Менюто на всеки живеещ в Студентски е дюнер за закуска, обед и вечеря и колкото и да са симпатични арабите, които го вършат – откажи се от него. Ако се върнеш след подобен режим в Павликени и майка ти няма да може да те познае. Пълнее се скандално!

Не я води у вас, в случай че взима на час

Ако след пиянска нощ, тя е изрусена с къса латексова рокля и маникюри, дълги колкото Великата китайска стена, приказва ти на „ дребничък “ и те пита какъв брой даваш – да знаеш не я прибирай! Сутринта ще се наложи да плащаш, не е по обич ситуацията.

Коцето не е татко ти

Дискотеките на Коцето в Студентски са си хитови места, само че в случай че си там всяка вечер, след това той няма да пристигна да ти заплати наема. Готин е, само че ти мисли тези пари по какъв начин ще ти стигат.

Терасата е място единствено за „ простир “

Ако вашите са ти изпратили буркани, сланинка и всичко, което си хапвате в Горна Малина да знаеш – не ги хвани на терасата, скапват се.

Не я води у вас, в случай че живееш с Пецата и Кюспето

Живеете трима или четирима в стая – не я води у вас, в случай че искаш да се събудиш до нея. Доколкото познаваме мацките в Студентски може да я завариш сутринта в прилежащо легло или някой да нахлуе до момента в който вършиме секс и да стане доста неловко.

Виж още: Три вида софиянци, които са същински легенди 

Не се бий в дискотека – в никакъв случай

Тук към този момент сме съществени! Може да ти наподобява, че на тези места има единствено студенти, само че не е по този начин. Понякога неприятните батки на прилежащото сепаре са си същински нарушители, а ти не се прави на готин. В Пазарджик може това да минава, само че тука не.

Манджа стрийт не е Шан-з-Елизе

Да излезеш за баничка и боза тук е нещо ритуално, по тази причина можеш да го направиш и по пантофи и спортен екип от Общежитието. Не се гласи за разходка по основната, както в родния ти град – тя не е тук. „ Витошка “ се споделя и е малко по-надолу.

Винаги с презерватив 

Може да ти се коства сладка, да е едвам първи курс или осми клас, само че тя такива ги върти, че след това няма да ти се повярва. Невинна в Студентски няма, по тази причина използвай защитни средства. Ще си ни признателен след това.

Не казвай нищо на мама

Може историите от Студентски да ти се костват занимателни когато ги разказваш на другари, само че в никакъв случай не ги споделяй у дома. Майка ти ще получи инфаркт, а татко ти ще хване „ едно д‘ръво “. Каквото е било в Студентски си остава в Студентски!

Изображение: iStock photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР