Учебната година да приключи дистанционно, а учениците да бъдат в

...
Учебната година да приключи дистанционно, а учениците да бъдат в
Коментари Харесай

Последно: Учебната година приключва дистанционно


Учебната година да завърши отдалечено, а учениците да бъдат в учебните заведения за осъществяване на изпитите, взеха решение министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, членовете на Отрасловия съвет за тристранно съдействие в образованието и представители на наставнически организации.

На срещата е признато в учебните заведения да бъдат допускани и проведени самостоятелни присъствени съвещания за децата, които са поискали такива, или преподавателите са решили за нужни.

От МОН допълниха, че в идващите дни би трябвало да бъдат конкретизирани датите на изпитите.Ще бъде взето поради развиването на епидемиологичната конюнктура в страната и постъпващите в министерството мнения.

Постигнато е единодушие за установяване на материала, включен в изпитите, на база данните от изследване измежду учебните заведения за равнището на усвоените познания и преподадените тематики. Предстои да бъдат оценени постъпилите данни и да бъде оповестено образователното наличие, което няма да бъде включвано, показват от пресцентъра на МОН.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР