Участниците в Женени от пръв поглед“ Австралия разкриха гениалната тактика,

...
Участниците в Женени от пръв поглед“ Австралия разкриха гениалната тактика,
Коментари Харесай

Актьорите от „Женени от пръв поглед“ разкриват гениалния трик, който използват, за да се измъкнат от експлозивни вечери и да предотвратят излъчването на неудобни кадри

Участниците в „ Женени от пръв взор “ Австралия разкриха гениалната тактичност, която употребяват, с цел да получат от снимането на бурни подиуми за вечери. На фотографията: Сара Меса. тя беше прекратена.

'Те евентуално щяха да отстранен виното в този миг... Ако си прекомерно пийнал, те не могат да употребяват твоята фрагменти “, сподели тя.

Вечерните празненства на MAFS са известни с това, че стават избухливи всяка седмица, защото двойките се събират и се изправят една против друга по тлеещи проблеми.

Булката Мелинда Уилис (на снимката) от сезон 10 на сериала на Channel Nine разкри, че миналогодишният актьорски състав от време на време се държал пийнал, с цел да може да избегне вокс пукането

Тази сряда не беше по-различна, когато булката Андреа Томпсън имаше няколко избухливи изблика към телевизионния си брачен партньор Ричард Зауерман.

Фотографът, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР