Участниците в числовата игра Еврошанс изпратиха седмица, изпълнена с огромна

...
Участниците в числовата игра Еврошанс изпратиха седмица, изпълнена с огромна
Коментари Харесай

Успешна седмица в пунктовете на Евробет“

Участниците в числовата игра " Еврошанс " изпратиха седмица, изпълнена с голяма доза шанс и страхотни облаги.

Стремглаво нагоре по скалата на шанса се покатери участник от София, който позна 8 от своите 9 цифри и отнесе 8 000 лв. от " Еврошанс ".

След него се подрежда група от трима участници с еднакъв нюх към играта. Те вършат предвиждания за 8 цифри със залог от по 50 стотинки и шансът не закъснява.

Един от тях е Дуран Бекир от Комунига, който е остарял познайник на шанса. Той записва в актива си поредна огромна облага. След като преди месец сграбчи 8 000 лв., в този момент отнася 6 000 лв.. На същата сума се радват още Нурай Мехмедов от Ардино и Вейсел Исов от Лясковец.

Обособява се още една група късметлии. Те играят със 7 цифри и
залог от 1 лев. Тази композиция носи триумф и 5 000 лв. на трима играчи , създали своите залози в пунктове на " Евробет " в Перник, Бургас и Мадан.

На други четирима играчи шансът се усмихва с облаги по 4 000 лв.. Щастливците, които ще харчат такава страхотна сума са от Пловдив, Дупница и София, а компания им прави и участник, играл на eurobet.bg.

Тегленията на играта " Еврошанс " можете да следите в пунктовете на " Евробет " и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.
 Снимка 426391

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР