Участниците на олимпийските игри в Токио (23 юли – 8

...
Участниците на олимпийските игри в Токио (23 юли – 8
Коментари Харесай

Мерките срещу коронавируса по време на Олимпиадата спират секса в олимпийското село

Участниците на олимпийските игри в Токио (23 юли – 8 август) мъчно ще могат да се отдадат на секс по време на престоя си в олимпийското село. Това стана ясно след оповестените от уредниците правила за битка с разпространяването на COVID-19. Както е известно, в Япония има взрив на ковид и страната вкара изключително състояние, поради което надпреварите ще се проведат без фенове.

В олимпийското село на спортистите се не разрешава да редуцират дистанцията от 2 метра между тях и би трябвало на всички места из лагера да носят маски. Те могат да се смъкват единствено в три случая – при хранене, при пиянство и по време на спане.

Това прави съвсем невероятно правенето на секс, най-малко не по обичайния метод. Естествено, изцяло е допустимо да се нарушават разпоредбите, само че всеки, който бъде хванат в сходно провинение ще бъде гонен от олимпийските игри. За спортистите остава сами да преценяват дали си заслужава да рискуват.

Така изниква въпросителната какво ще се прави със 160 000 презерватива, които ще бъдат раздадени гратис на 18-те хиляди участници. Организаторите на Токио 2020 предлагат на спортистите да употребен кондомите след Олимпиадата, когато се приберат в домовете си.

Припомняме, че статистиката от последните няколко Олимпиади демонстрира, че 75% от спортистите вършат секс по време на престоя си в страната хазаин, а плувците са потвърдени като най-активни в леглото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР