Участниците избират сами желаната награда измежду любими уреди на PhilipsГореща

...
Участниците избират сами желаната награда измежду любими уреди на PhilipsГореща
Коментари Харесай

Yettel изненадва потребителите на мобилното си приложение със страхотна лятна томбола

Участниците избират сами мечтаната премия всред обичани уреди на Philips
Гореща лятна лотария с обичани награди чака   потребителите на мобилното приложение на Yettel с акцията „ Избери си премия “. Страхотната изненада към този момент е заредена в приложението на телекома, където до 31 август всеки участник ще може да се включи в тегленето на чудесна премия от Philips и даже самичък да избере за кой обичан артикул на марката да се състезава. 

За да тестват шанса си, потребителите би трябвало да открият банер в секция за „ За теб “ в приложението Yettel. Той ще даде опция на участниците да се включат в томболата и сами да изберат продукта, който биха желали да завоюват в тегленето. Неустоимите награди включват 5x уреда за подготвяне на вкусни изкушения без лой Philips Airfryer XXL, 5x система за гладене с пара Philips All-in-One 8000 Series, 3x автоматизирана машина за еспресо с богато многообразие на усети Philips 5400 Series и 3x безкабелна прахосмукачка за изсъхнало и мокро разчистване Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus. 
-->
Сред селекцията обичани артикули на Philips e хитовият Philips Airfryer XXL. Той е мечтаната премия за всички, които се стремят към здравословен метод на живот и употребяват новите технологии, с цел да спестят време и старания в кухнята. Интелигентният апарат разполага с технология за обособяване и хващане на непотребната лой и е единственият Airfryer, който автоматизирано настройва времето и температурата по време на готвене. Пържи с малко или без никаква лой, пече, грилова и даже притопля храна и идва с 500+ извънредни предписания в приложението NutriU. Освен това е щадящ към природата с до 70% по-ниска консумация на сила от елементарна фурна и всички преносими елементи и кошницата QuickClean се почистват бързо и елементарно и в съдомиялна машина. 

Потребителите на приложението могат да играят и за различен впечатляващ апарат от фамилията на Philips – ютия от серията 8000 „ всичко в едно “ (Philips All-in-One 8000 Series). Системата за гладене обезпечава чудесни резултати при унищожаване на гънките от облеклата с помощта на мощна пара и специфична многоъгълна дъска за оптимално улеснение. Страстните феновете на кафето пък ще бъдат изкушени от опцията да завоюват изцяло автоматизираната машина за еспресо Philips 5400 Series. С нея могат да бъдат приготвени повече от 12 типа ароматни питиета като еспресо, кафе, капучино и лате макиато с натискане единствено на един бутон. 

В лятната лотария на Yettel може бъде извоювана и вакуумната прахосмукачка Philips Wireless Vacuum 8000 Series Aqua Plus, която почиства ослепително всяка повърхнина. Снабдена е с неповторимия накрайник Aqua за разчистване единствено с едно придвижване и идва с двойно по-голяма мощ на засмукване на разнообразни типове замърсявания – от прахуляк до лепкави петна.  

Всеки от потребителите на мобилното приложение може да взе участие в томболата един път в интервала на акцията и да завоюва една от премиите. Печелившите ще бъдат изтеглени през септември в границите на 14 календарни дни, считано от 01.09.2023 година, а всички спечелили ще бъдат известени персонално. 

Пълните условия за присъединяване в лятната лотария можете откриете в приложението Yettel или на.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР