Участник в Игри на волята признал, че в предаването не

...
Участник в Игри на волята признал, че в предаването не
Коментари Харесай

Грозна изцепка след Игри на волята: Участник проговори за ...

Участник в " Игри на волята " признал, че в предаването не дават задоволително пари. Това написа в обществените мрежи Илияна Иванова, която работи като продавач на бензиностанция. Тя е безапелационна във почитател група на шоуто, че Симеон е високомерен. До този извод стигнала, откакто не чула „ Благодаря “ и „ Довиждане “ от играча, стана прочут и като Симеон Велики.

„ Точно преди пет минути обслужих Симеон. И не останах с положително усещане от това момче. Прекалено пренебрежително и възгордяло се, бих споделила. Направих лека смешка, че в игрите не дават пари, тъй като ми изсипа 30 лева на монети по 2 лева Както и да. При което очевидно не му стана прелестно и сподели - „ Да, не дават “. След което го попитах толкоз ли е зле там и той сподели: „ Да, доста, айде “. И това е. Нито сбогом, нито благодаря. Нищо. Ако и с другите се държи по този начин - не ми се мисли. Радвам се,че Андрей завоюва.

Достоен човек с джентълменско държане “, написа Иванова. Явно новата обич лишава всички мисли на Симеон, който не стопира да се фука с гаджето си. След като се раздели с дългогодишната си другарка, той още веднъж е на крилите на любовта с младата учителка Памела, а в диалог с почитатели изясни, че не тя е отговорна за разлъката му с някогашната, написа HotNews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР