Участник седна на стола на богатството срещу Ники Кънчев и

...
Участник седна на стола на богатството срещу Ники Кънчев и
Коментари Харесай

Тотална излагация в „Стани богат“: Ники Кънчев се втрещи

Участник седна на стола на благосъстоянието против Ники Кънчев и изгърмя и трите си жокера за негативно време. На въпрос за 1000 лева даде неверен отговор. Никола Николов от Нови пазар  даже бе застраховал тази сума като втора сигурна.

„ Кои са двамата писатели, намерили място в песента на Щурците „ Футуролог “ по стихове на Миряна Башева? “, го попита Ники Кънчев, а вариантите, които му даде, бяха „ Камю и Есенин “, „ Сартр и Маяковски “, „ Тютчев и Гьоте “ и „ Яворов и Маяковски “.

Кънчев го предизвести да внимава, тъй като доста обича тази ария, тази група и тази прелестна поетеса. Участникът показа, че се колебае сред два отговора, само че по този начин и не сподели кои са те.

 „ За да не пожертвам дано да се обадим на другар, че „ да не се лъзгаме по този начин “, сподели Никола, след което от студиото позвъниха на Мартин Илиев от София. Мъжът от Нови пазар обаче не зададе доста тъкмо въпроса и жокерът по този начин и не съумя да му помогне.

Той си послужи с „ 50:50 “, след което останаха отговори С и D.  Това още веднъж не бе задоволително и извика жокера си от публиката  - своя брат Димитър. Той го насочи към  „ Яворов и Дебелянов “ и участникът му се довери.

Верният отговор бе „ Тютчев и Гьоте “. Така Николов не съумя даже да си тръгне с авансово заключените 1000 лв. и взе чек за 500.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР