Участнички от култовото предаване Ергенът бяха забелязани да се забавляват

...
Участнички от култовото предаване Ергенът бяха забелязани да се забавляват
Коментари Харесай

Момичета от „Ергенът” в Bushido, докато пианистът гледа спектакъл за любовта в Plovdiv Event Center

Участнички от паметното предаване „ Ергенът ” бяха видяни да се забавляват в известен пловдивски клуб на 8 април. Пловдивчанката Габриела Цонева, носителката на купата „ Мис България ” Кристина Пламенова и Мария, която отпадна още при започване на конкуренцията участваха на откриването на  Bushido Club , който преди дни се завърна с нова извънредна визия и идея за нощни занимания.
Прочетете още
През цялата вечер кандидатките за популярност се забавляваха под звуците на настоящи ритми, като девойките не пропуснаха да разгласяват фотоси и сторита от откриването на клуба.

В същата вечер, само че на друго място под тепетата бе видян и Ергенът- Евгени Генчев. Пианистът бе на първия ред в публиката в Plovdiv Event Center , a мотивът за появяването му бе спектакълът на Яна Борисова " За любовта " с присъединяване на Цветана Манева, Юлиян Вергов, Александра Сърчаджиева, Боряна Братоева и други. Над 500 души слушаха със спотаен мирис пърформанса на носителката на четири награди " Икар ". 

Спектакълът  " за любовта... "  е една нежна, смешна и покъртителна изповед на няколко души, които всекидневно се борят за правото си на обич и с ужаса от самотата.

Дали Евгени е намерил любовта в риалити формата, ще разберем на финала. В компанията му не бе видяна нито една от участничките в предаването, а дамите от публиката насочиха желанията за подпис към Юлиян Вергов, който на драго сърце разписваше билети и се снимаше с почитателките си. 

Габриела Цонева, Кристина Пламенова и Мария в Bushido club



Eргенът Евгени Генчев в Plovdiv Event Center

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР