Участието днес на парада в Москва на лидерите на Казахстан,

...
Участието днес на парада в Москва на лидерите на Казахстан,
Коментари Харесай

Киев към ВИП - гостите на парада в Москва: Бяхте използвани от военнопрестъпника Владимир Путин

Участието през днешния ден на парада в Москва на водачите на Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, Узбекистан, Беларус и на министър-председателя на Армения е аморално, а Владимир Путин е военнопрестъпник. Това подсетиха от Министерството на външните работи на Украйна.

 

Киев излезе с изказване, в което отбелязва, че съветският президент е търсен от Трибунала в Хага за осъществяване на военни закононарушения, за похищение на украински деца, оправдаване на убийствата на украинци, унищожаването на украински градове и села и репресии против жителите на окупираните украински територии.

 

Оттам акцентират, че тъкмо в нощта против 9 май Русия изстреля 25 ракети против Украйна. И на този декор през днешния ден на Червения площад пред задграничните посетители беше показана съветска военна техника, която към този момент десета поредна година (от 2014 година досега) взе участие във войната на Русия против Украйна.

 

„ Считаме присъединяване на водачите на тези непознати страни в обществено събитие паралелно до военнопрестъпник, който парадира с разгръщането на война в Европа в невъобразим от Втората международна война насам мащаб като неморална и неприятелска стъпка по отношение на Украйна и демонстрация на пренебрежение към украинския народ, който се бори за своето оцеляване и независимост ", се споделя в изявлениео на Министерството на външните работи.

 

„ Народите от Централна Азия и Кавказ имат безценен принос за успеха над нацизма преди 78 години. Те не заслужават ориста да бъдат употребявани в този момент от Кремъл за присъединяване във подправена акция, която няма нищо общо с подвига на нацизма “.

Инфо: Actualno

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР