Убийците на британската тийнейджърка Brianna Ghey ще бъдат назовани от

...
Убийците на британската тийнейджърка Brianna Ghey ще бъдат назовани от
Коментари Харесай

Тийнейджърите убийци на Brianna Ghey могат да бъдат назовани, постанови съдията

Убийците на английската тийнейджърка Brianna Ghey ще бъдат посочени от медиите, когато бъдат наказани, постанови арбитър.

Г-жа арбитър Yip подреди пресата може да разпознава младежите, виновни за „ бесното и свирепо “ нахлуване против Бриана (16), намушкана с ловджийски нож 28 пъти в главата, шията, гърдите и гърба й, откакто е била привлечена в Линейър Парк, Кълчет, село покрай Уорингтън, Чешър, следобяд на 11 февруари.

Нейните убийци се пробваха да се обвинят един различен за намушкването, само че в сряда и двамата бяха приети за отговорни в ликвидиране от правосъдни заседатели в Кралския съд на Манчестър след четириседмичен развой.

По време на процеса на медиите беше подредено да не посочват имената на обвинените, разпознати единствено като момиче X и момче Y – и двамата в този момент на 16, само че 15 по това време.

На процеса в четвъртък арбитър госпожа Джъстис Ип постанови заповед за възбрана на идентификацията да бъде анулирана след изказвания от името на медиите, направени от информационнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР