Убийството на Пригожин е предупреждение към враговете на Путин, че

...
Убийството на Пригожин е предупреждение към враговете на Путин, че
Коментари Харесай

Ген. Събев: Убийството на Пригожин е предупреждение към враговете на Путин

Убийството на Пригожин е предизвестие към враговете на Путин, че няма да има амнистия към съперниците, които са дръзнали да му се опълчват. Това съобщи по Нова ТВ ген. Съби Събев. Според него не би трябвало да забравяме, какъв брой врагове на диктатора се разделиха с живота си при странни условия - паднаха от високи етажи, пиха съмнителни напитки, станаха жертва на нарушители. Сега сме очевидци на премахване на съперник и със самолетна злополука. В Русия всяко опълчване на Путин приключва със гибел, само че в средите на армията и измежду военните зрее неодобрение и може да има реакции, предизвести ген. Събев.

Според него най-вероятната версия за злополуката е, че става дума за гърмеж подложен на борда на самолета, на който е бил Пригожин. Касае се за терористичен акт, сбъднат най-вероятно от съветските специфични служби против конкурент на Путин, позволява специалистът.

Ген. Събев изключва опцията за въоръжен спор в Черно море. Според него Русия води пълномащабна война против Украйна и няма запас за нови военни дейности. Тактиката й е за заплашване и основаване на напрежение в района. Но България би трябвало да е бдителна и да не подценява опцията за нагнетяване на напрежение в Черно море, предизвестява генералът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР