Убийството на Пейо е било предварително планирано, а не случайно

...
Убийството на Пейо е било предварително планирано, а не случайно
Коментари Харесай

Психиатър с тежка диагноза за душманките на 44-г. Пейо

Убийството на Пейо е било авансово планувано, а не инцидентно стичане на събитията. Това мнение изрази пред „ Марица “ психиатърът доктор Веселин Герев. По думите му, задачата е била Пейо да бъде премахнат.

Психиатърът уточни, че през последните години дамите стават все по-агресивни и от ден на ден упражняват домашно принуждение. „ Жените са склонни към подобен вид експанзия, както мъжете, само че в някои случаи ги надминават “.

Относно арестуваните за убийството на Пейо, той уточни, че става въпрос за дами с психопатски настройки.

„ Не смятайте, че нещо внезапно е станало и се е пречупило в нея. Историята на майката да вземем за пример е доста показателна, че е приключен умопобъркан. След това възпитанието на щерка й в същия жанр. Това удостоверява моята теза, че психопатът се отглежда, не се става умопобъркан за един ден.

Това не е вирус – аз да кихна и по-късно и ти да си болен. Психопатът се отглежда – това са модели на държание, които се копират и усвояват “, уточни Герев.

По думите му, държанието на арестуваната снаха през годините приказва задоволително. „ По-притеснителното е, че такива хора вземат участие в ръководството на страната. Какво ръководство чакаме, в случай, че ни ръководят едни потенциани убийци. Между тези, които са във властта, има доста такива “, разяснява Герев.

Психиатърът уточни, че дами прибягват до прояви на принуждение по две съществени аргументи – ревностна параноя или по чисто психопатски претекстове. „ При това ликвидиране претекстът е безусловно психопатски “, уточни доктор Герев.

Специалистът разяснява още, че случаите на домашно принуждение, които се появяват в медиите са единствено върха на айсберга. „ Не ставаме очевидци и не чуваме за надалеч по-леки ежедневни форми на принуждение. А най-важното е какъв образец даваме на децата си. Затова би трябвало дебело да се подчертае – психопатът се отглежда. Нвай-важна е детско-юношеската възраст. Как ще израснат децата на майка, която е килърка? “, запита той.

Водещата версия за убийството на Пейо Пеев е спор за наставнически права.

Припомняме, че в последния работен ден на седмицата в кв. „ Драгалевци “ бе открит опърлен автомобил, в който е намерено тялото на Пейо. За закононарушението бяха арестувани брачната половинка на убития и майка ѝ – Габриела Славова и Красимира Трифонова. Стана ясно, че първо Пейо е бил удушен.

БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР