Убийството на бохема Любомир Милчев-Денди продължава да тъне в мистерия,

...
Убийството на бохема Любомир Милчев-Денди продължава да тъне в мистерия,
Коментари Харесай

Все още няма заподозрян за убийството на Денди

Убийството на бохема Любомир Милчев-Денди продължава да тъне в тайнственост, следствието е зациклило и не дава никакви резултати, сподели инспекция на „ България Днес “.

Все още няма обвинен за съдбовния побой над светския хроникьор, който докара до гибелта му след едномесечна кома. Денди умря на 27 март от раните си, като по този начин и не пристигна в схващане. Въпреки напъните си проверяващите не мога да хвана дирите на килъра. Разпитани са доста очевидци, само че все още органите на реда нямат визия кой може да е убиецът и каква тъкмо е повода.

" Работим по всички версии, наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор е дал инструкции по какъв начин да се организира следствието. Към момента няма обвинен и не престават издирвателните дейности “, споделят от Софийската градска прокуратура.

Две са версиите по които работят проверяващите - ликвидиране от ревнивост при изблик на яд от негов непосредствен, или ликвидиране поради полезности, скрити в жилището на Милчев. Денди бе открит тъкмо в личния си парцел, целият в кръв и в безсъзнание с ужасяващи контузии по цялата глава. Появи се и версия, че Денди самичък е паднал. Градската прокуратура безапелационна не проверява този вид. Говорителят на Окръжна болница Антон Луков също безапелационното изрично отхвърли това да е допустимо.

На този стадий от полицията отхвърлят коментар. Не е изяснено дали Денди е пребит с ръце или с корав предмет, само че второто е по-вероятно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР