Убийството на бизнесмена Петър Христов ще бъде разкрито със сигурност

...
Убийството на бизнесмена Петър Христов ще бъде разкрито със сигурност
Коментари Харесай

МВР с гореща новина около скандално показния разстрел на бизнесмена Петър Христов

Убийството на предприемача Петър Христов ще бъде разкрито сигурно и ние имаме вяра в това. Това съобщи на брифинг във Велико Търново зам. основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Георги Арабаджиев.

Той обаче отхвърли да уточни какъв брой са в този момент работните версии, тъй като имало екип, който работи, и не било професионално да се приказва преди да има арестувани, написа " Борба ". 

Точно на 8 март са станали два месеца от разстрела в София на търновския бизнесмен, регистрира още Георги Арабаджиев. Още тогава имало формирано досъдебно произвеждане, с което медиите били наясно.

Два месеца Министерство на вътрешните работи не било спирало да работи по скандалния разстрел. Можело и да има обвинени, само че нито той, нито някой различен трябвало да приказва по тази тематика, на първо място да е ясно. Главният комисар разясни още, че всички версии са вероятни, само че не пожела да посочи дали и какъв прогрес има по следствието.

Старши комисар Стоян Темелакиев, зам.-директор на ГДБОП, който също бе посетител на отчетното заседание за предходната година на ОД Министерство на вътрешните работи, изрично отхвърли да каже каквото и да е, обвързвано с изтезанието на Петър Христов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР