Убитият рецидивист Владимир Пелов и мъжът, който го застреля, са

...
Убитият рецидивист Владимир Пелов и мъжът, който го застреля, са
Коментари Харесай

Пелов - близък с убиеца си, стреляли се и преди 25 години

Убитият рецидивист Владимир Пелов и мъжът, който го простреля, са били близки. Това сподели пред "Нова телевизия " кметът на Ботевград. Избягалият пандизчия Владимир Пелов бе погубен при пукотевица нощес в Ботевград. Той е бил прострелян с четири патрона от престъпно проявения Марио Панчев.

„ Из града се приказва, че Марио Панчев е доста непосредствен другар, съидейник и почитател на Пелов. Преди повече от 25 години Марио беше убит при случай с несъзнателно боравене на оръжие в дома на Владимир Пелов ", описа Иван Гавалюгов. Той познава Панчев от ученическите години, защото са връстници.

"Нямам никаква информация Марио да е имал легални приходи. Говори се, че се занимава с лихварство. Не е показал висок стандарт на живот ", сподели той и изрази удивление, че е допустимо човек, който се търси къде ли не, умерено се разхожда в родния си град.

"Цялата преживелица е извънредно странна ", съобщи кметът, като добави, че познава Владимир Пелов единствено от изявите му по медиите.

Припомняме, че при започване на април Владимир Пелов реализира зрелищно бягство от пандиза дружно с различен лишен от независимост - Радослав Колев. Двамата избягаха през централния вход на Софийския централен затвор, като заплашиха защитата с импортирано извън огнестрелно оръжие. Оттогава двамата бегълци се издирваха. Пелов бе наказан на отнемане от независимост за над 30 години за обир, похищение и опит за ликвидиране на двама чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР