Убитият нападател от Лас Вегас се казва Стивън Падок и

...
Убитият нападател от Лас Вегас се казва Стивън Падок и
Коментари Харесай

Съобщиха името на нападателя от Лас Вегас

Убитият нападател от Лас Вегас се споделя Стивън Падок и в жилището му са открити огромен брой огнестрелни оръжия, заяви полицейският шеф в града Джоузеф Ломбардо, представен от БНР.

Мотивите за нападението обаче към момента не са ясни. Най-малко 50 са жертвите на стрелбата пред едно от казината, повече от 200 са ранените, оповестиха от локалната полиция.

Нападателят е разкрил огън по време на музикален фестивал в Лас Вегас. Заради случилото се някои полети на интернационалното летище "Маккарън " са отклонени към други летища.

По-рано управляващите оповестиха: "Установихме, че има стрелец на 32-рия етаж на хотел "Мандалей Бей ". На мястото дойдоха служители на реда. Заподозреният беше убит при престрелка. Той беше разпознат, локален гражданин е ".

Медиите разясняват, че това е най-смъртоносният случай с огнестрелно оръжие в американската история.

Очевидно случаят е огромна покруса, каквато не сме виждали в долината. Затова ще поставим всички старания да проведем подробно следствие и да осигурим сигурността на нашата общественост, сподели още шериф Ломбардо.

Полицейският началник заяви още, че е открито местонахождението на колите, с които е осъществено нападението, както и дамата, която е пътувала с хипотетичния причинител.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР