Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда", подробности МВР показа

...
Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда", подробности МВР показа
Коментари Харесай

Шефът на СДВР с нови разкрития за убийството в София СНИМКИ

Убиха млада жена в столичния квартал "Надежда ", детайлности Министерство на вътрешните работи сподели мъжа, избягал от кървавия апартамент в "Надежда "

Полицията в София търси 26-годишен мъж и едногодишно момиченце. Това заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Ивайло Иванов, представен от „ Фокус “.

По думите му мъжът е някогашен другар на убитата 23-годишна жена в ж.к. „ Надежда “, като допреди няколко дни те са живеели дружно, само че са имали проблеми.

Ст. комисар Иванов изясни, че тялото й е намерено от нейните родители, които не са могли да отворят вратата и по тази причина са извикали ключар.

„ В 18.31 ч. сме получили сигнал, че на адреса е намерено от родителите си мъртво момиче. На място незабавно са ориентирани екипи. 23-годишното момиче е умряло от огнестрелни рани “, сподели още ст. комисар Иванов.

По думите му търсеният 26-годишен мъж е чиновник на охранителна компания и има законно оръжие, не е престъпно проявен.

Ст. комисар Иванов съобщи, че през утрешния ден се чака повече информация.

„ Взети са всички ограничения. Уведомена е „ Гранична полиция “, добави той и посочи, че към момента не е ясно дали 26-годишният мъж е причинител на убийството. Проверки има във всички квартали на столицата довечера “, сподели още ст. комисар Иванов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР