Убиха бг семейство в ЮАР, 6-годишното им дете е живо

...
Убиха бг семейство в ЮАР, 6-годишното им дете е живо
Коментари Харесай

Нови разкрития за килъра на бг семейството в Кейптаун

Убиха бг семейство в ЮАР, 6-годишното им дете е живо

Убиецът на българското семейство в Кейптаун е бил същински експерт и е употребявал ауспух, той е бил квалифициран за закононарушението. Това оповестяват локалните медии, базирайки се на полицейкси източници. Полицията откри телата на Неси Пеева и Анджело Димов в наетия от тях дом в Берглиет. От къщата им са били взети преносими компютри и мобилни телефони.

 

" Той ги е прострелял начело, те са го видели и са приели ориста си ", разяснява проверяващ, участвал на огледа. Едно от кучетата на фамилията също е убито, въпреки че съседите са показали в показанията си, че не са чули нищо.

 

Полицията разкрива и друга забавна детайлност - неотдавна е бил обран и бизнеспартньорът на Димов. След това той си бронирал стъклата и се обзавел с по-висока и постоянна ограда. На питане от страна на локални медии в Кейптаун, от българското посолство в Претория са декларирали, че детето на Неси и Анджело е в безвредни ръце.

Димов е бил изправен пред съда по дело за машинация с кредитни карти. Според източници от следствието той бил извънредно добър в правенето на разнообразни устройства за скимиране на карти, написа Блиц.

 

 Неси Пеева е била извънредно известна персона. Тя е развивала личен бизнес като декоратор на торти. След като схващат за гибелта й, десетки нейни другари пишат съболезнователни послания, изразявайки обичта си към Неси.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР