“Убих Биляна. С нож и прерязах гърлото. Ножа го взех

...
“Убих Биляна. С нож и прерязах гърлото. Ножа го взех
Коментари Харесай

С НОЖ И ПРЕРЯЗАХ ГЪРЛОТО: Това каза пред съда Даниел, който закла като агне дъщеря си

“Убих Биляна. С нож и прерязах гърлото. Ножа го взех от кухнята, не помня кой нож съм взел, не помня и коя част съм разрязал.” Това сподели пред съда в Габрово 44-годишният Даниел М., който закла като агне двегодишната си родна щерка в дома им в Севлиево.

Ужасното ликвидиране стана на 4 февруари 2021 година, напомня " 24 часа ".

Адвокатът на причинителя е изискал нова психиатрична експертиза, с цел да откри вменяем ли е бащата.

Преди това в края на 2022-а, тъкмо в Деня на християнското семейство, габровските магистрати постановиха доживотна присъда при специфичен режим на изтърпяване. Делото стигна на втора инстанция в остарялата столица, само че към момента не може да тръгне всъщност.

Преди дни бе отсрочено за повторно, откакто на съвещанието не се яви нито едно от движимостите лица, изготвили предходната петорна психолого-психиатрична експертиза.

Според заключението им Даниел е кадърен да носи отговорност за ужасяващото детеубийство, чийто претекст остава тайнственост. Съдиите във Велико Търново желаеха персонално да изслушат специалистите, преди да решат нужно ли е ново психиатрично проучване.

След като те не се появиха в залата и не са показали никаква причина, магистратите им дефинираха по 100 лева санкция.

Следващо съвещание е планувано през октомври и по всичко проличава, че окончателното изговаряне по злокобната фамилна драма няма да е скоро. “На този стадий делото е в прочут застой. Имаме една доживотна присъда от окръжния съд. Бащата е приет за лице, което може да носи наказателна отговорност, авторството е несъмнено.

Според материалите по делото Даниел отключил психологични проблеми след вестта, че майка му има рак. Случило се на 13 януари 2021 година Той приел доста мъчно диагнозата. Не желал да приказва със брачната половинка си на тая тематика, не можел да спи и получавал мощно главоболие. Пред очевидец споделил, че е доста комплициран.
На 17 януари сутринта рухнал на стол в кухнята с вцепенени крайници, отпуснати ръце, не говорел, не реагирал на допиране, гледал в една точка и плачел. Жена му се обадила на 112 и в дома им пристигнал екип на Бърза помощ. Констатирали, че е получил мозъчен ступор.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР