Убиецът е осъден на 10 години затвор Италианските власти осъдиха

...
Убиецът е осъден на 10 години затвор Италианските власти осъдиха
Коментари Харесай

Изнасилиха и убиха българка в Италия

Убиецът е наказан на 10 години затвор

Италианските управляващи осъдиха на 10 години затвор пакистанеца Гулам Шабир Имран за това, че нападнал и изнасилил 58-годишна българка в нощта против 7 август 2022 година Според fanpage.it закононарушението било осъществено в телефонна кабина на площад „ Витория ” в град Комо.

След като набил и затворил в кабината със закани българката, мъжът я изнасилил. И двамата били бездомници. Още през предходната година българката свидетелствала пред полицията за случилото се, разказвайки всеки миг от насилието, което претърпяла на метри от намиращия се наоколо Палат на правораздаването. Жената съумяла незабавно да разпознае мъжа, който я пребил и по-късно ранил със счупени стъкла от бутилка.

Според свидетелствата й той я дърпал грубо за косите и я удрял с юмруци и ритници, след което я изблъскал в кабината. При багра даже счупил лакътната кост на едната й ръка. След като изнасилил българката, я оставил окървавена на земята.

Минаваща наоколо жена подала сигнала до полицията. Имран бил хванат малко по-късно от карабинерите с помощта на точното изложение на българката. След това бил задържан и отведен в пандиза, където се намира и в този момент.

Жената претърпяла няколко интервенции поради пострадванията си по тялото. Пакистанецът избрал да бъде съден по съкратената процедура въз основата само на показанията на българката и на правосъдното следствие. По този метод се възползвал от доста понижаване на наказването. Съдията разпоредил и краткотрайно обезщетение за българката от 50 хиляди евро, макар че би било доста мъчно то да се получи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР