Убедиха овчар, че има нужда от реклама в Google, има

...
Убедиха овчар, че има нужда от реклама в Google, има
Коментари Харесай

Убедиха овчар, че има нужда от реклама в Google

Убедиха пастир, че има потребност от реклама в Гугъл, има арестувани. Трима души са задържани при акцията на ГДБОП и полицията в Пловдив, при която разрушиха огромна скица за измами, ощетила предприемачи със сума сред 1,5 и 2 милиона лв..

Над 6 000 души са плащали за подправената услуга, обещавана от софийска компания. Наети чиновници от прът център в столицата вкарвали в подвеждане предприемачи, като им предложили по-добро различаване в интернет. Измамниците твърдели, че са специфични представители на Гугъл. На този стадий няма данни това да се е случвало действително.

„ Обемът на следствените дейности е голям. Арестуваните са трима души. Хората които са потърпевши, са плащали сред 180 и 220 лв. на месец. Повдигнати са обвинявания на трите лица за причиняване на вреди на над 100 лица “, съобщи зам.-районният прокурор на Пловдив  Атанас Илиев.

Проверката е почнала по сигнал, подаден от един от пострадалите. След това проверяващите разплели схемата, заяви Bulgaria ON AIR.

„ Фирмите имат съвършено счетоводство, всички са на облага. Използвали са недобрата компютърна просветеност на хората, които са решили да се възползват от предлаганата оптимизация. Сред потърпевшите има сдружения и хора от най-различни сектори, в това число аграрни производители и даже пастир. Все още не е ясно по какъв начин са го убедили, че се нуждае от оптимизация в Гугъл “, посочи прокурор Илиев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР