У нас ежедневно има над 100 починали от . Все

...
У нас ежедневно има над 100 починали от . Все
Коментари Харесай

Борисов: Радев и Кацаров експериментират, на ден у нас умират над 100 души от COVID

" У нас всекидневно има над 100 умряли от. Все едно това го няма, имунизацията няма. В същото време Европа отвори. Защо? Защото Радев и Кацаров опитват ".

Това сподели водачът на ГЕРБ в Пловдив и добави: Не споделям, че хората трябват да се плашат, само че същото беше и преди 20 дни, когато заседна кораба. За това време щяха да дойдат влекачи от Ротердам, да го разтоварим, да го издърпаме. Това е огледален облик на цялостното им безхаберие.
 Борисов се оплака на ЕНП от служебното държавно управление на Радев Борисов се оплака на ЕНП от служебното държавно управление на Радев
За България е от изключителна значимост ГЕРБ да завоюва парламентарните избори и да сформира устойчиво държавно управление, което може да гарантир...

" Аз си припомням, беше починал един делфин, колкото митинги имаше. Какво се е трансформирало в този момент? Нещо повече, Радев споделя, че има съответни ограничения. Адекватните ограничения по Радевски са да се изсипе торта в морето ", уточни Борисов. Той показа, че е пристигнал по " Тракия ", която " едно време е била горделивост ".

" Сега е превърната в рисково оборудване. Месеци наред няма една заменена мантинела. На 2 октомври тази година шефката на АПИ е споделила, че заплатата й не зависи от нищо друго, с изключение на от правилника. Госпожо, освен вашата заплата е вдигната поради нашето ръководство, а и приходите на всички. Защото през цялото ни ръководство това се приказва ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР