Тясната работа с бизнеса винаги е била мой приоритет. Вярвам,

...
Тясната работа с бизнеса винаги е била мой приоритет. Вярвам,
Коментари Харесай

Германски туроператор засипа с похвали България като туристическа дестинация

Тясната работа с бизнеса постоянно е била мой приоритет. Вярвам, че за сполучливото бизнес развиване би трябвало да има условия и опция за равнопоставено партньорство с институциите. Това съобщи министърът на туризма по време на работна среща с Джералд Каснер, притежател на немския туроператор Schauinsland- Reisen.

„ Много е значимо българският туризъм да получи поддръжка, тъй като качеството, което оферирате, е доста по-голямо от това, което хората допускат. Ние, туроператорите, ще дадем всичко от себе си, с цел да създадем по този начин, че туристите да се връщат в България. Качеството на услугата ви пораства и вие вършите чудесна работа “, сподели Каснер.

Министър Динкова акцентира, че колкото по-ефикасна е работата сред държавния бранш и бизнеса, толкоз по-големи биха били триумфите на всяко партньорство. Като доказателство за това министър Динкова уточни и резултатите, които програмата за реклама на Черноморските общини дава на този стадий.

Вече имаме 70% повече ранни записвания на туристи от Англия за идния летен сезон. Имаме данни от немските оператори, че още веднъж с помощта на програмата означават 20% растеж на ранните записвания за почивки в България, показа министърът на туризма.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР