Тясна/широка Много мъже си мислят, че след като влизат в

...
Тясна/широка Много мъже си мислят, че след като влизат в
Коментари Харесай

Колко вида вагини има? Ще се изненадате /18+/

Тясна/широка
Много мъже си мислят, че откакто влизат в някоя мома като вкъщи си, значи преди този момент тя е предходна половината град, само че бъркат. Широката вагина е наследствена също като тясната. Колегата, който бил напълно инцидентно един път на продажница в Амстердам описа, че вагината й била по-тясна от входа за задния двор!

С огромни устни/с дребни
Тук въпросът е основно до желания, само че английско питане по тематиката неотдавна открило, че 70% от мъжете избират дребните срамни устни, тъй като било по-естетическо. Шегата настрани, чували сме за такива, които ги подрязват при хирурзи, тъй като това им е комплекс. Нещо като този с дребните гърдички.

Косматата/епилираната
Като споделяме „ космата “ имаме поради „ с завършен триъгълник “. Най-често срещаната срамна прическа си остава „ тънката линийка през средата “. Малък % от мадамите избират да поддържат вагините си „ а ла натур “, само че тъй като сме си патили, не желаеме да виждаме повече рунтави катерици измежду нощ, че след това сън не ни лови! А и на такава жена е невероятно да правиш френска обич, че два дни ще има да плюеш!

Плитка/дълбока
Случвало ли ти се е да искаш да го вкараш още по-навътре, а да срещаш небивали усложнения като Мишел от Съпротивата? Повярвай, това е по-добрият вид, в сравнение с да чуеш въпрос от сорта на: „ Ама ти вътре ли си? “

Сухата/подмокрената
Има дами, които си вървят непрестанно подмокрени и такива, които всякога при вагинален секс употребяват лубриканти. Макар че тук отново опираме до генетиката, качественият секс също би могъл да напои за по-дълго пресъхналата почва. Добре е все пак постоянно да имате смазочен материал на нощното шкафче, че даже и най-подмокрената има неприятни дни от време на време!

Голям клитор/малък клитор
Медицината се е нагледала на клитори, пораснали повече от нужното и даже им е дала име: микропенис. Добрата вест е, че такива случаи са по-скоро казуистика, само че все пак не е изключено. Ако попаднеш на такава, гледай единствено твоя да не е по-микро от нейния, че тогава не се знае кой кого!

Девица/грешница
За наше голямо страдание процентът на пълнолетните девствени девойки спада от година на година, съгласно проучване на университета в Пенсилвания. Разбира се, непорочните девойки постоянно не са добра партия поради неналичието на опит и болката, която изпитват при първия път. Абе друго си е някоя кака да ти скрие шапката, а?

Гостоприемна/недружелюбна
Тук може да решиш, че нещо те мятаме по върбите, само че това напълно не е по този начин. Срещали сме девойки, които дават благо и драго да си легнат с нас, само че техните вагини настойчиво оказват да пуснат разбойника на топло! Срещат се и такива женички, които не желаят да спят с теб, само че в мига, в който ги пипнеш сред краката, към този момент са твои!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР