Тялото ни работи по съвършен начин, но сме склонни да

...
Тялото ни работи по съвършен начин, но сме склонни да
Коментари Харесай

Специалист: Тялото ни работи по съвършен начин, но сме склонни да не чуваме сигналите, които ни дава

Тялото ни работи по идеален метод, само че сме склонни да не чуваме сигналите, които ни дава. Това съобщи консултантът по проучване и отключване на персоналните запаси, експерт по Биопсихосоматика, Неврографика и Невродизайн Дарина Барбова в предаването на " Фокус " Човекът на фокус “, която изследва човешката душeвност и физиология, с цел да открие пресечната им точка. Тя е основател на платформа за търсене на точката за баланс, която участва във всеки един от нас и съдържа неизчерпаеми запаси за здраве.

" Методът " Биопсихосоматика “ изследва връзката сред човешкото здраве и нашата душeвност, положението на страстите и методите, по които реагираме на събитията, които ни се случват, без значение дали го вършим осъзнато или не. Ключът който ни дава този способ е опцията да погледнем към болесттите по друг метод - не като на проблем, а като специфична стратегия на тялото ни, която има за цел да откри най-хубавата тактика за оцеляването на организма ни “, изясни Барбова.

По думите й най-честата причина за болки в главата е решенията, които би трябвало да вземем и изпитваме големи компликации. Когато считаме, че не сме задоволително умни и готови за тях, това рефлектира в систематични болки в тази област.

" Преживяванията ни в цялостната им гама въздействат върху здравето ни постоянно. Има една група, които имат избрани характерност и могат да нанесат по-значими проблеми, които назоваваме " отключващи “. При тях се следят 3 повтарящи се характерности: първата е, такова преживяване настава изненадващо за нас и не сме имали време да разберем по какъв начин да реагираме, втората е, че някои от тях са трагични, а третата линия е, че ги претърпяваме изолирани “ разясни събеседникът.

Тя посочи, че тези " отключващи “ събития категоризират в 4 съществени групи нашите потребности “. Това са групите “ оцеляване, сигурност, конкуренция и другарство. " Тялото ни задейства тъкани и органи, според коя част потребностите ни е нарушена. Неслучайно всяко едно нарушение задейства тъкмо съответстващата група. " Най-често проблемите, които имаме с щитовидната жлеза касаят чувството на тялото ни да се забърза или забави, с цел да създадем нещо, с което да оцелеем “, сподели Дарина Барбова.

Специалистът уточни, че " нервната почва “ е едно разбиране, което методът, който ползва включва съществени посоки като: събития в историята на фамилията ни, интервала към нашето забременяване и раждане, персоналните ни прекарвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР