Тялото на мъж от Аржентина, който изчезна по-рано този месец,

...
Тялото на мъж от Аржентина, който изчезна по-рано този месец,
Коментари Харесай

Тяло на изчезнал мъж намериха във вътрешността на акула

Тялото на мъж от Аржентина, който изчезна по-рано този месец, беше намерено в австралийска акула, уловена от локални риболовци, заяви АП.

По думите на Даниела Миятрус, която беше отпред на интервенцията по издирването, фамилията на 32-годишния Диего Бария е разпознало това, което е останало от тялото му, с помощта на забележима татуировка. Бария е забелязан за финален път на своя високопроходим автомобил по крайбрежие в южната провинция Чубут късно вечерта на 18-и февруари.

Повреденото транспортно средство е открито на 20-и февруари на плаж покрай естествената забележителност „ Рокас Колорадас “, а издирването на Бария стартира незабавно по-късно.

Рано сутринта в неделя двама риболовци улавят три австралийски акули покрай мястото, където е открит автомобилът, и оповестяват на бреговата защита, че „ намерили човешки остатъци в една от тях, когато ги почиствали “, посочи Миятрус. Семейството на Бария го е разпознало по присъща татуировка измежду останките, добави тя. Властите не престават да проверяват случая.

„ Предполагаме, че Диего е претърпял злополука “, сподели Миятрус. „ Разследваме дали друго транспортно средство е било забъркано. “

Тялото на Бария ще мине и през ДНК тест, с цел да се удостовери идентичността му публично, сподели в изявление с локалните медии Кристиан Ансалдо, шеф на полицейското ръководство в град Комодоро Ривадавия.

Дължината на австралийската акула, в която бяха открити елементи от тялото, е била 1,5 метра, добави Ансалдо.

Хипотезата на следователите сега е, че Бария „ е претърпял злополука и е бил понесен “, посочи Ансалдо и означи, че през уикенда, когато Бария изчезва, е имало мощно приливно неспокойствие.

„ Сърцето ми отиде с теб! Обичам те вечно “, написа във Facebook Вирхиния Бругер, приятелката на Бария.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР