Тялото на Алексей Навални е изчезнало, твърдят негови сътрудници, което

...
Тялото на Алексей Навални е изчезнало, твърдят негови сътрудници, което
Коментари Харесай

Тялото на Алексей Навални изчезва, което подхранва твърденията, че е бил убит от Владимир Путин

Тялото на Алексей Навални е изчезнало, настояват негови сътрудници, което подхранва изказванията, че е бил погубен от съветските управляващи.

Адвокатът, трансформирал се в политик, се трансформира в главната политическа опасност за Владимир Путин и беше част от новосъздаденото продемократично придвижване в Русия, преди да бъде задържан.

Хвърлен в наказателна колония, мнозина се опасяваха за сигурността на Навални, преди да бъде оповестено през вчерашния ден от съветските управляващи, че той е умрял. Веднага западните водачи насочват пръста си за отговорност към Путин, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън споделя: „ Не се заблуждавайте, Путин е виновен за гибелта на Навални “.

След това тази заран стана ясно, че тялото на Навални е изчезнало, подхранвайки страховете, че е бил погубен, а виновните се опитваха да скрият доказателства. Говорителят на Навални сподели: „ Адвокатът на Алексей и майка му дойдоха в моргата в Салехард. Тя е затворена, само че колонията ги увери, че работи и тялото на Навални е там. Адвокат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР