Тялото на 61-годишна гражданка на България е било намерено във

...
Тялото на 61-годишна гражданка на България е било намерено във
Коментари Харесай

Откриха тялото на българка, удавила се в река Тибър

Тялото на 61-годишна гражданка на България е било открито във водите на река Тибър в района Умбрия в утринните часове на неделя, оповестява италианският вестник La Nazione, представен от „ Фокус “.

Жената е живяла от дълго време в Умбертиде, където работела като болногледачка. В събота следобяд решила да посегне на живота си, като се хвърли в реката, а за желанията си даже уведомила някогашния си шеф и един от приятелите си с думите: „ Ще се хвърля в Тибър! “.

Издирването на дамата почнало неотложно и е траяло до към среднощ. В утринните часове на неделя пожарникари, подкрепени с подготвени кучета, са възобновили напъните си за намирането на българката с вярата, че изречените от нея думи са били единствено закана без следващи дейности. Малко откакто намират дамска чанта до един от кейовете на реката, тялото на дамата е намерено на към 200 метра надолу по течението, в региона на Пиан ди Ботине.

Според следователите, изслушали показанията на другари, повода за самоубийството е дълбока меланхолия.

Болногледачката, вдовица от доста години, е била майка две дъщери, едната живееща в Англия, другата – в България. Твърди се, че тя се е върнала от скорошно пътешестване до родината си доста унила.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР