Тялото му бе внесено в храма в 10 ч. вчера,

...
Тялото му бе внесено в храма в 10 ч. вчера,
Коментари Харесай

Василис Карас ще бъде погребан в родното си село

Тялото му бе импортирано в храма в 10 ч. през вчерашния ден, с цел да може хората, които го обичаха, да се простят за последно с него. Още от 8 сутринта в “Света София ” започнаха да прииждат другари и поддръжници на артиста, а при появяването на колата с тленните му остатъци множеството изригна с овации. Така Василис Карас бе почетен, както си му е редът, от всички, тъкмо както бе посрещан и по време на изявите си в Гърция и по света.

Очаква се той да бъде положен в земята през днешния ден. Това ще стане в родното му село Кокинохори, намиращо се в региона на Кавала. Дори гръцкият министър на културата откри време, с цел да уважи паметта на изпълнителя. Лина Мендони го назова феномен и по думите ѝ той е събитие, което не може да бъде класифицирано или даже несъмнено.

Василис Карас си отиде от нашия този свят точно на Бъдни вечер, като гибелта му безусловно потресе мнозина. Тежко боледуване лиши живота му, въпреки и единствено на 70-годишна възраст. За годините си на сцената артистът бе едно от най-разпознаваемите имена на Гърция и доста млади реализатори ще не престават да се учат от него.

Автор: http://plovdivnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР