Тя вече не е на екран по Би Ти Ви,

...
Тя вече не е на екран по Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Диана Любенова цъфти след раздялата с Би Ти Ви

Тя към този момент не е на екран по Би Ти Ви, за разлика от Жени Марчева, с която водеше „ Тази събота ”. Марчева остана на екран с „ Защо, господин министър? ”, само че актрисата, която ще чукне 51 години на 24 ноември, нямаше този късмет. Тя даже не съумя да се сбогува с публиката си, тъй като научи за уволнението си по време на лятната си почивка. Брюнетката обаче не унива, тъкмо противоположното - постоянно се снима с необятна усмивка и показва съвършено въодушевление на публични места.

Реклама
През този месец тя се отдаде на благотворителна идея и взе участие като модел на фотоизложба, която би трябвало да обърне внимание върху сърдечните заболявания. Снимките бяха изложени в центъра на София, само че друга снимка на Любенова провокира доста екстаз. На нея тя показва съвършено тяло на плажа тъкмо в деня, в който стана ясно, че Бесте Сабри и Митю Маринов заемат мястото й. С фрагмента Любенова ясно даваше да се разбере, че никак не й дреме за рухването от ефир, само че това надали е тъкмо по този начин, тъй като тя е едно от най-дългогодишните лица на Би Ти Ви, написа " Минаха години ".

Част от сътрудниците й като Лиляна Боянова съжаляват за изгонването й. Освен на плажа, Любенова се наслаждения и на хубостите на далечна Исландия през лятото в компанията на щерка си София и мъжа си. Въпреки че медии ги разделяха неколкократно през годините, двамата са щастливи дружно. Любенова в този момент ще има задоволително време за фамилията си. Все отново можем да я гледаме, тъй като има въпреки и малко функции в частен спектакъл, който обикаля постоянно страната.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР