Тя ще ни върне с десетилетия назад, ще извади от

...
Тя ще ни върне с десетилетия назад, ще извади от
Коментари Харесай

Шефката на „Раша тудей“: Само ядрена бомба над Сибир ще спре войната

Тя ще ни върне с десетилетия обратно, ще извади от строя цялата електроника на Земята, само че нищо толкоз ужасно няма да се случи, съобщи Маргарита Симонян

Главната редакторка на кремълската пропагандистка телевизия „ Раша тудей “ Маргарита Симонян съобщи, че единственият излаз от патовата обстановка във войната против Украйна е нуклеарен гърмеж, който да върне човечеството с десетилетия обратно. „ Нищо толкоз ужасно няма да се случи “, съобщи Симонян в предаването си „ Каквото е трябвало да се потвърди “, което се излъчва всеки вторник вечерта. „ Даже ще се развеселявам, призна тя. - Каквото и да приказват (украинците и Западът), те няма в никакъв случай да се спрат, а задачите им ще стават все по-далечни географски. Залозите също стават все по-големи. Затова от наша страна нуклеарният отговор ще е все по-неизбежен.

Според една от най-известните журналистки пропагандистки в Русия, сходен нуклеарен гърмеж би унищожил всички спътници и цялата електроника на Земята. Само по този начин Русия би могла да завоюва войната. Симонян счита, че  такава бомба би трябвало да се пусне някъде над Сибир, което не би довело до човешки жертви.

Маргарита Симонян е уверена, че „ един ден може да се събудим и да чуем послание от президента, който ще назове нещата с същинските им имена “. „ Нито ще има умрели хора, нито оживелите ще умират в идващите десетилетия от онкология “, сподели тя. Но по този метод ще изчезнат всички цифрови устройства, които са в положение да правят следене и безжични връзки. „ Може би ще се върнем при започване на 90-те. Добре си живеехме тогава “, установи тя.



В предаването си Симонян изрази отчаяние, че Русия е била принудена да върне на „ мащехата Украйна “ град Херсон и че от известно време украинските дронове постоянно падат в Москва безусловно до дома ѝ, както и до дома на нейната майка.

Програмите на „ Раша тудей “, по известна с абревиатурата RT, са предопределени за чужбина. Телевизията поддържа 24-часови канали на британски, немски, испански, френски, и други с по-кратка часова дълготрайност на още няколко езика. След началото на съветската експанзия против Украйна множеството страни лишиха лицензите за лъчение на RT в личните им страни, Ютюб блокира профилите им във видеомрежата, а доста от доставчиците на интернет прекратиха достъпа до уеб страниците на малкия екран. Но „ Раша тудей “ продължава да се излъчва през Телеграм.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР