Тя се превърна в най-запомнящото се и коментирано лице от

...
Тя се превърна в най-запомнящото се и коментирано лице от
Коментари Харесай

СТРАШНО: Огромна драма в живота на Симона Манолова от "Хелс Китчън"!

Тя се трансформира в най-запомнящото се и коментирано лице от този сезон на " Хелс Китчън ". За жал обаче не с положително... Симона Манолова или Мони Бонбони, както я наричали, е много противоречив и спорен облик, а болшинството от феновете я дефинират като подигравка - освен поради обезобразената й визия, само че и поради нелепото й неведнъж държание.

Ако би трябвало да сме безусловно почтени, мнозина даже считат, че Мони е несъответстваща или искрено тъпа, само че до момента никой не беше се замислял, че за това може да има причина. И да, оказа се тъкмо това.

Едва ли оттук нататък някой ще й се подиграва по този начин злобно, защото стана ясно през каква голяма драма е минала тя. Всичко почнало още в 8 клас, когато се влюбила в първото си гадже, а той безусловно я сринал душевен. Държал се толкоз непоносимо с нея, обиждал я, не й бил правилен, присмивал й се, а най-после я зарязал обществено.

Заради напрежението тя надебеляла фрапантно и съучениците й не можели да я познаят. А след това, с цел да влезе във форма по-бързо, почнала да яде и да повръща - развила булимия, което е прието психологично заболяване.

Днес околните й се надяват всичко това да е дефинитивно зад тила й и тя най-сетне да откри и развиване в работата, и най-много мъж, който да я цени и обича.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР