Тя се оказва жива и е облечена в същите дрехи,

...
Тя се оказва жива и е облечена в същите дрехи,
Коментари Харесай

Индонезийка изчезва и се появява на същото място след седем години

Тя се оказва жива и е облечена в същите облекла, в които е забелязана за финален път, оповестява локалното издание Dudung Pret


В началото на 2017 година 52-годишната Нининг Сунарсих е на отмора близо до град Сукабуми на остров Ява. Очевидци настояват, че тя е отнесена от плажа от гигантска вълна. Жената крещи за помощ, само че никой не се взема решение да влезе в бурните води. Спасителите дълго време не съумяват да открият Сунарсих.

Седмица по-късно в региона на Сукабуми е намерено незнайно тяло, само че експертизата демонстрира, че това не е изчезналата жена. След още няколко седмици безуспешни търсения локалните управляващи приключват избавителната интервенция и афишират Сунарсих за мъртва.

Семейството отхвърля да признае обстоятелството на
смъртта на Сунарсих. Според разказите на чичо й в края на юни той сънува, че тя чака роднините си на един от плажовете близо до мястото, където изчезва преди година и половина. Когато сънят се повтаря няколко пъти, той споделя на фамилията и на 30 юни всички отиват на плажа. Но търсенията не се увенчават с триумф. На идната заран обаче роднините се връщат на мястото, където изчезва Сунарсих, и я откриват в безсъзнание. Тя е облечена в същите облекла, както когато я виждат за последно.

Откарват я в болница. Лекарите означават плачевното положение на индонезийката, само че твърдят, че скоро тя ще се възвърне.

Ръководителят на избавителната работа на град Сукабуми – Аулия Солиханто, удостоверява пред осведомителния портал CNN Indonesia достоверността на случая. В момента случаят се проверява. Но е изцяло евентуално събитията да бъдат изяснени едвам откакто избавената жена е в положение да беседва.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР