Тя се казва Мира. Майка и татко имат внуче най-накрая,

...
Тя се казва Мира. Майка и татко имат внуче най-накрая,
Коментари Харесай

Ахнахме! Велика Радост В Семейството На Най-Известната Българска Музикална Звезда! Момиченце Е!

" Тя се споделя Мира. Майка и баща имат внуче най-сетне, толкоз го чакаха! А аз съм най-щастливия чичо на света ", показа цигуларят.

Вероника се омъжи това лято, като двойката изиска благословията на Васко паралелно с тази на татко му. Тя е виолистка и непрекъснатият й адрес е в Съединени американски щати, което в композиция с инфарктния график на Васко, го кара да се радва на бебето единствено на фотоси в фамилния им чат във " Вайбър ".

Само преди пет дни майсторът на тънката струна стана на 47, само че посрещна празника измежду облаците, на път за испанския град Кастейон, където води мастър класове. През ноември Васко започва турне в Япония, а на 10 декември ще комбинира момчешкия си сексапил с творбите на Вивалди и Пиацола в НДК. Над 70 % от потенциала на залата към този момент е разпродаден, а подготовките за концерта ще стартират скоро в Лондон със солистите на " Ковънт гардън ", които вдишаха софийски въздух в компанията на Василев и през август край езерото Панчарево, написа " Монитор ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР