Тя преподава на бежанци и мигранти. Преживявала е и триумфи,

...
Тя преподава на бежанци и мигранти. Преживявала е и триумфи,
Коментари Харесай

Бъдещата първа дама на САЩ Джил Байдън: Обичам мигрантите и бежанците

Тя преподава на бежанци и мигранти. Преживявала е и триумфи, и персонални нещастия. Гледа умерено на новата си роля: бъдещата първа дама на Съединени американски щати Джил Байдън има амбициозни проекти за времето, което ще прекара в Белия дом.

Пленителна усмивка, симпатично лице, дълги руси коси – Джил Байдън безспорно влива свежа бликам в атмосферата на политическия Вашингтон. 69-годишната доктор Джил Байдън е освен брачна половинка на определения президент. Тя е някогашен модел, буйна бегачка на маратонски дистанции и промовирала учителка.

" Преподавам на доста мигранти и бежанци. Обичам ги, както и техните истории. Харесвам това, че мога да им оказа помощ по техния път към триумфа “, споделя тя в изявление пред телевизия CBS. И по времето, когато мъжът ѝ беше вицепрезидент при Барак Обама, Джил Байдън продължи да преподава в Community College.

И като първа дама на Съединени американски щати тя няма желание да изостави служебните си отговорности. “И откакто се нанесем в Белия дом, считам да продължа да работя като учителка. Искам хората да зачитат по достолепие учителите и да правят оценка труда им по-високо “, споделя тя.

Амбициозни проекти

Бъдещата първа дама на Съединени американски щати има амбициозни проекти за времето, в което ще обитава в Белия дом. Тя счита да се ангажира за въвеждането на гратис приблизително обучение, да продължи да оказва помощ на фамилиите на военни, изпратени на задгранични задачи, и да се ангажира в битката против рака. На първо място измежду целите си обаче тя слага поддръжката за брачна половинка си Джо, за който е омъжена от 1977 насам. " Имаме навика да обсъждаме разнообразни въпроси и да се изслушваме взаимно “, споделя тя в изявлението.

Веселият манталитет и откритият темперамент на Джил Байдън обаче не могат да заблудят деликатния наблюдаващ. Тя неведнъж има много умислен тип. Съветът, който давала на брачна половинка си по време на клеветническата предизборна акция, гласял: " Не допускай да те предизвикат с обиди от сорта на 'заспалия Джо', не търси никакви обидни квалификации по адрес на Доналд Тръмп, тъй като това би означавало да слезеш до неговото равнище и да отвръщаш на обидата с засегнатост. "

" Заедно можем да превъзмогнем всичко "

Джил и Джо Байдън се претърпели не един и два тежки момента в взаимния си живот. Например гибелта на сина му Бо, умрял през 2016 от израстък в мозъка. „ Това беше най-лошото, което може да преживее един родител – да загуби детето си. Но дружно ние сме способни да превъзмогнем всичко “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР