Тя посочи, че в официалния документ пише, че на 8

...
Тя посочи, че в официалния документ пише, че на 8
Коментари Харесай

Нинова размахва листа в НС: Престъпници, убийци и изнасилвачи са ...

Тя уточни, че в формалния документ написа, че на 8 февруари 2024 година от летището в Мюнхен за София са изхвърчали и пристигнали 21 души.

 

„ Сред репатрираните бяха шестима души, които бяха наказани за ликвидиране, непредумишлено ликвидиране, нанасяне на тежка телесна щета, полови закононарушения, грабежи и пране на пари “, цитира Нинова абзац от документа.

 

Срещу половинчатия и съвсем никакъв Шенген са поели ангажимент България да се трансформира в център на нарушители. Изникват доста въпроси – къде в България се намират в този момент тези хора, тъй като те би трябвало да са в пандиза, щом Германия твърди, че са наказани. Вероятно се разхождат всред нас по българските улици. Никой не дава логичен отговор, Денков отхвърля и споделя, че всявам страхове, разяснява Нинова.

Тя попита по какъв начин по този начин външният министър Мария Габриел и ръководителят на въшната комисия в Народното събрание в лицето на Бойко Борисов не знаят за такова нещо. Според нея Борисов „ го играе на засегнат “, само че той знаел за това  и е разчитал истината да не се разкрие.

 

„ Случващото се е извънредно рисково. Нещата потеглиха от Австрия, а не щеш ли и Германия се причислява към връщането на мигранти и то какви... Те няма да ни върнат лекари и инженери, а ни връщат убийци, изнасилвачи и перачи на пари “, сподели още водачът на социалистите.

 

Тя уточни, че нито от премиера Денков, нито от Мария Габриел са получили някакъв логичен отговор, а само общи приказки по Дъблинското съглашение.

 

Тези самолети кацат в цялостна тайнственост и загадка, смъкват ги зад някакви паравани тези хора... Искаме истината и това да спре, България не може да бъде гето на нарушители от Афганистан и Сирия. Погубват страната с всеки минал ден, разкритикува ръководещите Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР