Тя първо е приета в Инфекциозно отделение. Състоянието ѝ беше

...
Тя първо е приета в Инфекциозно отделение. Състоянието ѝ беше
Коментари Харесай

Майка в кома роди близнаци, бащата почина от коронавирус

Тя първо е призната в Инфекциозно поделение. Състоянието ѝ беше релативно устойчиво. Тя обаче има съпътстващи болести. Съпругът ѝ пристигна от Белодробната болница, неговото положение се беше влошило бързо, признат е в реанимация, само че той е починал”, изясни пред NOVA зам.-директорът на УМБАЛ-Бургас доктор Светлозар Георгиев.

Наложило се е по неотложност децата да бъдат извадени на бял свят. „ Колегите са направили един героизъм, без да губят време. Преценили са, че в обстановката би трябвало да се даде късмет за живот на децата. Предприели са незабавно секцио. Двете деца са в „ Неонатология” и се поставят интензивни грижи. Състоянието им е стабилно”, сподели още той.

Относно майката зам.-директорът на лечебното заведение показа радостна вест - от тази заран тя е на непринудено дишане. „ Да се надяваме, че това ще продължи. Иначе това е една огромна фамилна и обществена трагедия”, уточни доктор Георгиев.

На този декор в Спешното приемно поделение работата е извънредно сериозна, такава е била и миналото денонощие поради напор от пациенти с ковид. Голяма част от тях са приети в болница.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР