Тя обича силно. Страда много, когато любовта свърши и излива

...
Тя обича силно. Страда много, когато любовта свърши и излива
Коментари Харесай

Американската изпълнителка LP ексклузивно пред bTV

Тя обича мощно. Страда доста, когато любовта свърши и излива тези усеща в музиката си. Нейната кариера не стартира банално. Цели 15 години написа песни за други реализатори, до момента в който пробие със своя.

В този миг животът на Лаура Перголизи - американка от италиански генезис се прекатурва и тя става Ел Пи.
" Пишех песни и за себе си, само че дълго време не успявах да запиша нито една. И внезапно " Бекстрийт бойс " харесаха една и това завъртя колелото да стана композитор и текстописец. Дори нямах време да се отчайвам, че не ми се получават нещата – в главата ми беше: аз върша музика и това е отлично. Написах толкоз доста песни, че в един миг няколко мениджъри ме окуражиха още веднъж да стартира да пиша за себе си и може би чак тогава потръгнаха нещата. Чувствам се изключителна късметлийка, имайки този втори късмет в живота, да пея моите лични песни. "

Това споделя за началото си Лаура Перголизи. Изключително земна, усмихната, отворена към всеки, който желае да я опозне оттатък външния тип и предразсъдъците.
Снимка: bTV
- Кой беше първият човек, който Ви сподели: Имаш хубав глас, би трябвало да бъдеш певица?
- Боже, ами майка ми го е казвала няколко пъти, само че си припомням един път бях на задната седалка на колата и си припявах нещо от радиото и тя го понижи внезапно и сподели: какво беше това? А аз млъкнах: нищо. Така че нейното утвърждение беше значимо за мен. После пях в учебно заведение и хората започнаха да ме виждат. Иначе в този бизнес в един миг някой ти споделя: невероятна си, а в идната минута различен споделя: амии не, нещо ми липсва. Много е субективно.

LP в никакъв случай не е крила половата си ориентировка. Дори в противен случай, споделя своите истории в песните си. Облича се момчешки и не се гримира. След излизането на шлагера й " Lost on you " тя става световноизвестна. В песента споделя за тежката си разлъка с някогашната й обич, актрисата Тамзин Браун.

- Колко значимо е за вас да сте претърпели текстовете си, с цел да напишете една ария?
- Важно е, тъй като всеки е претърпял нещо, което го е наранило. Ние, човешките същества сме специалисти в болката и прекарването й.
- Можете ли да ми дадете определение за обич и музика?
- Любовта за мен е…знаете ли има един израз: безусловна обич. Това е обич съгласно мен. Без условия, просто приемане. Обичаш някого и не искаш нищо, това е. А музиката? Не мога да опиша с какво тъкмо способства музиката за нашия разсъдък. Мисля, че музиката е значима за развиването ни като хора въобще.

Ел Пи е създател на песни за Кристина Агилера, Бекстрийт Бойс, Рита Ора и Шер, както и на парчето " Cheers to that " на Риана.

- В свят на песни еднодневки, вие вършиме в действителност стойностни неща, които остават във времето с качеството си, по какъв начин го постигате?
- И това също е субективно. Най-голямото предизвикателство за мен беше да се придържам към моя жанр, да знам, че имам нещо особено, което да дам на хората и че те ще ме схванат, само че за задачата би трябвало да преминеш през.... аз ги назовавам: " пазители на портите ". Това са тези, които не схващат музиката ти, не харесват по какъв начин изглеждаш, по какъв начин мислиш и желаят да те трансформират. Така че най-голямото предизвикателство като човек, освен в музикалния бизнес, е да вярваш в себе си. Това ми споделяше майка ми като бях дребна: постоянно ще има хора, които няма да те харесват. Не виждай проблем в това.

LP обича татуировките и не го крие. Има съветската дума " Любов " на дясната си ръка, цифрата " 7 ", която символизира датата 7 юли, когато среща нова обич и доста животни. Но максимален е корабът на гърдите й.

" Моите татуировки са като тотеми. Имам татуирани главно животни. Нали знаеш, като те питат: в случай че можеше да си животно, кое животно би избрал? Е, аз имам и орел и пантера на гърба, тъй че тях бих избрала. Татуировките са моите маркери. Този транспортен съд на гърдите, който стана доста известен, ми татуираха, когато бях съвсем сигурна, че кариерата ми беше завършила. Точно ме бяха изхвърлили от музикалната ми компания, макар че към този момент бях написала " Lost on you " и те я бяха чули. Тогава отидох до Ню Йорк да видя остарял другар, с цел да се разсея малко и имах присъединяване, по време на което усетих, че желая да отбелязвам този интервал от живота си. И тъй като постоянно съм желала транспортен съд, щях да си го тауирам на рамото. Обаче инцидентно видях картина на един моряк с татуировка на гърдите и си споделих: желая това. Като го направих, бях: Уау. Всъщност постоянно съм гледала на себе си тъкмо като на моряк, който пътешества. Като бях млада, си мислех, че е значимо къде ще стигнеш – в този момент съзнавам, че по- значимо е пътуването. "
- Щастлива ли сте по пътя си?
Щастлива съм. Всичко, което съм видяла и претърпяла, ме е направило съчувствен човек. И това е хубаво.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР