Тя обаче е скептична относно завръщането на рубриката на екран.

...
Тя обаче е скептична относно завръщането на рубриката на екран.
Коментари Харесай

Бнт Връща Едно От Най-Култовите Си Предавания В Ефира, Но Вижте Кой Ще Е Новият Водещ!

Тя обаче е скептична по отношение на завръщането на рубриката на екран. Най-вероятно от малкия екран ще желаят да изплатят правата на предаването “ – споделя пред „ Уикенд “ 80-годишния артист Петър Вучков.

Емил Кошлуков желае да възроди „ Минута е доста “, защото Българска национална телевизия има незабавна потребност от тв игра, която да се върти в ранния праймтайм – твърди източник от държавната медия. В последната година в отрязъка преди Лека нощ, деца вървеше „ Стани богат “, само че наесен международното шоу към този момент няма да е в ефира на държавната телевизия. Причината е, че лицензът й е прекомерно безценен, а публичната телевизия няма толкоз пари, с цел да поддържа шоуто.

Ако в последна сметка „ Минута е доста “ се завърне в националния ефир, то излъчванията ще са ежедневни, а не както в предишното – един път седмично. И съвсем несъмнено е, че водещ на играта през новия сезон няма да е Петър Вучков. Не е изключено за лице на остарялото шоу да бъде поканен Михаил Билалов.

„ Минута е доста “ е една от най-емблематичните продукции на Българска национална телевизия, само че правата за нея не са благосъстоятелност на медията – отбелязва изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР