Тя наистина беше чара на имението до огромна степен. Да,

...
Тя наистина беше чара на имението до огромна степен. Да,
Коментари Харесай

Не й пука от договора: Христиана Манова ужаси с това, което ще се случи в "Ергенът"!

Тя в действителност беше чара на имението до голяма степен. Да, Христиана от " Ергенът " може и да не се държеше като дама и да надигаше чашката повечко от естественото, само че несъмнено внасяше цвят. Какъвто " дамата " Силви няма да внесе и след три живота.

За жал обаче Хриси сама си изпроси аления картон като принуди Алек Младенов да я целуне по устните. Той го направи, само че се вбеси и... разултатът към този момент е явен на всички. Оказа се обаче, че самата Христиана Манова е поискала това и го е направила преднамерено. В подкаст през днешния ден тя самоуверено призна, че си е намерила приятеля, с който е и сега, преди да влезе в шоуто.

" Не съм се записала аз, а ме записа племенницата ми, която не може да влезе, тъй като няма 18. Радвам се, че излязох, тъй като, хора, там е ужасно. Не вярвайте на нелепости, тъй като екипът разрешава на девойките единствено по 2 часа сън на денонощие. Да, толкоз ни се полагаше да спим, а фотосите бяха най-малко 20 часа. Знаете ли, че са ни държали през целия ден гладни, преди старта на предаването и че се отнасят с нас като с животни?! ", разкрива яростно Христиана Манова.

Тя поучава феновете да гледат шоуто, тъй като щели да видят такива страшни моменти, от които да им прилошее. " Тепърва ще става ужасяващо, единствено гледайте ", споделя Хриси.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Христиана Манова Ергенът Христиана от Ергенът имението
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР