Тя каза, че е успяла да избяга от елена, като

...
Тя каза, че е успяла да избяга от елена, като
Коментари Харесай

Жена, нападната от елен точно пред дома й

Тя сподели, че е съумяла да избяга от елена, като изтича в дома си и извика брачна половинка си за помощ. Тя е получила прободна рана на левия си крайник и обилни натъртвания на десния крайник.

Жената е превозена в болница в Пуебло за лекуване. Длъжностните лица не предоставиха никаква информация за идентифициране на жертвата.

Длъжностни лица видяха два млади $ в двора на дамата след нападението. Поведението е постоянно срещано по време на еленския коловоз или сезона на чифтосване, споделиха управляващите.

Сега управляващите споделиха, че са на лов за животното, което беше разказано като имащо два шипа на всеки рог. Ако бъде намерено, то ще бъде евтаназирано, с цел да се предотврати нападането му на други хора в бъдеще, споделиха чиновници в известие за пресата от Colorado Parks and Wildlife.

Майк Браун, регионален управител на дивата природа, сподели, че не е имало всевъзможни скорошни известия за нападателни елени в града. Той добави, че естеството на нападението е предиздвикало чиновниците да се прит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР